Servicii

Suntem gata oricand pentru a intelege cu adevarat provocarile cu care te confrunti si a veni cu cele mai fezabile solutii.

Web design & ecommerce

Fie ca iti doresti un simplu site de prezentare, platforma sau un magazin online, putem incepe prin purtarea unei discutii pentru a intelege nevoile, cerintele dar si functionalitatile.

Digital marketing

Beneficiile aduse de prezenta si promovarea online sunt incontestabile pentru orice business care isi doreste rezultate si performanta.

Alte servicii

graphic designer working on laptop mock up

Graphic Design

Oferim o gama extinsa de servicii de Graphic Design, de la construirea identitatii vizuale, logo, bannere, brosuri, cataloage, carti de vizita, web design sau orice alt material grafic de care ai nevoie. Te invitam la o discutie pentru a da impreuna contru ideilor tale.

view-professional-modern-camera-screen-tripod

Fotografie si Video

Surprindem pentru tine în cele mai spectaculoase cadre obiectivele pe care iti doresti sa le promovezi. Cu drag te putem ajuta cu: Fotografii si  filmari aeriene(drona), tururi virtuale – 360º, fotografie imobiliara, fotografie culinara, fotografie de eveniment – corporate, portrete corporate, fotografie office.

Co-working Business Team Consulting meeting Planning with digital tablet Strategy Analysis investment and saving concept. meeting discussing new plan financial graph data.

Servicii de consultanta

Suntem langa tine pas cu pas pentru a intelege businessul tau si oferii cele mai potrivite si optime strategii pentru tine si echipa ta. Know how-ul si experienta dar si rezultatele obtinute stau la baza oferirii unor servicii de calitate din partea unor profesionisti pentru fiecare nisa de interes.

Contacteaza-ne pentru o prima discutie. Totul incepe cu nevoile tale!