Cum se pot remarca brandurile în mediul online? Sfaturi și idei.

Fiecare brand are specificul său și poate să fie scos în evidență dacă sunt utilizate instrumentele relevante și eficiente. O agenție specializată în promovarea online poate să devină un partener redutabil în această luptă pentru primele locuri pe motoarele de căutare sau pentru creșterea vizibilității pe rețelele de socializare.

Conținut de calitate

Conținutul de calitate este deosebit de important atunci când discutăm despre prezența în mediul online. Conținutul optimizat SEO împreună cu textele și imaginile potrivite poate să facă diferența și să ducă un brand în preferințele utilizatorilor. Așadar, pentru a te face remarcat în online, începând de la branding și până la creare site-uri web și prezență pe social media, fiecare element contează pentru a fi diferit și pentru a genera încredere.

Sfaturi pentru un website atractiv

Website-ul este vitrina din online a oricărui brand care pune preț pe imagine. Sunt doi factori care determină eficiența unui website pentru promovare:

  • web design – un element care poate să transforme un website banal într-unul atractiv pentru potențialii clienți, generând totodată încredere în brandul pe care îl prezintă

  • funcționalitate – experiența utilizatorilor pe website este la fel de importantă ca aspectul. Cu cât navigarea este mai simplă și mai rapidă, cu atât utilizatorul va avea o experiență mai bună pe site, fie că vorbim despre un landing page sau despre un magazin online


Așadar, atunci când te afli la etapa de web development, White hat este o agenție care te va ajuta să optezi pentru cea mai atractivă și potrivită grafică pentru brandul tău, dar te poate asigura și de faptul că funcționalitatea site-ului va fi la standarde înalte de calitate, așa că odată ce alegi să colaborezi cu această agenție, șansele de a te face remarcat vor crește semnificativ.

Alocarea de bugete pentru campanii sponsorizate

Conținutul trebuie să fie de calitate, indiferent de platforma pe care alegi să îți promovezi brandul. Totuși, acest lucru nu este suficient. Pentru ca acest conținut să fie remarcat și apreciat așa cum îți dorești, campaniile sponsorizate sunt esențiale, iar brandurile trebuie să înțeleagă importanța acestora în promovare. Campaniile PPC, Google Ads și Facebook Ads se numără printre instrumentele eficiente care te ajută să îți propulsezi brandul în topuri. Pentru a seta campaniile cât mai corect și mai țintit, mai ales dacă publicitatea nu este obiectul tău de activitate, ai nevoie de o agenție care cu asta se ocupă, iar White Hat are un portofoliu care confirmă eficiența serviciilor pe care agenția le oferă.

Investiții în imagine

Modul în care te afișezi în fața clienților și a potențialilor clienți este un alt element care face diferența între branduri mediocre și branduri care contează pe piață. Lucrează cu specialiști în domeniu, oameni cu experiență care pot să îți ofere grafică de calitate, indiferent că este vorba despre postări pe social media, bannere sau web design. E important să ai o imagine care să inspire încredere, seriozitate și profesionalism pentru că numai așa ai șanse să te faci remarcat și să atragi cât mai mulți clienți.

Analiza și rapoartele dau direcțiile

Atunci când vrei să ai succes în ceea ce privește promovare în mediul online, nu e suficient să aloci bugete de promovare și să ai conținut de calitate. Un alt lucru la fel de important ca acestea se referă la rapoarte. Aceste instrumente te ajută în procesul de evaluare, în așa fel încât să îți dai seama care sunt rezultatele campaniilor și a strategiilor anterior utilizate, dar și ce trebuie să schimbi pentru a avea rezultate și mai bune. Cu ajutorul unei agenții de promovare vei reuși să îți formezi păreri bine fundamentate pe argumente, dar și pe cifre, așa că nu neglija această etapă esențială pentru a te asigura că ești pe drumul cel bun. Dacă nu treci și prin etapa de evaluare, s-ar putea ca banii tăi să fie utilizați fără ca în spate să fie o strategie, ceea ce îți va genera pierderi – pe termen lung.

White Hat este o alegere inspirată atunci când ai nevoie de sprijin în ceea ce privește promovarea online, iar serviciile oferite de agenție acoperă o mare parte din nevoile clienților.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să luați legătura cu Ștefan de la White-Hat.

Tel: 0761176235 / E-mail: stefan.marin@white-hat.ro